EVA WIRÉN

EVA WIRÉN
Bildkonstnär. Född 13 december 1963 i Örebro Närke. Verksam i Göteborg och har sin ateljé på Postgatan 4, Kronhuskvarteret i Göteborg.
Nyfikenheten och kärleken till skapandet har hon burit med sig sedan 80-talet.
Hon arbetar framför allt i olja, akryl, mixed media eller akvarell. Hon arbetar intuitivt, abstrakt och lager på lager. Hennes konst är en spegel av hennes själ. Den är därför alltid under förändring i både färg och temperament som livet självt är. Hon inspireras av naturen, vår samtid och mötet med andra människor.
Evas önskan är att få möjlighet att beröra människor via konsten, på ett sätt där vi ger oss själva tillåtelse att reflektera över vår egen potential, och vilka vi är. Hon önskar att hennes konst ska vara en katalysator och genväg till andra människor där vi får möjlighet at t upptäcka nya sidor hos sig själva.
Eva har konstutbildning från KVs konstskola i Göteborg på 80-talet samt och estetisk inriktning på gymnasiet samt fortlöpande utbildningar i offentlig och privat regi. ( Stockholm och Göteborg)
Hon har ett antal separat - och samlingsutställningar bakom sig, framför allt i Sverige men hon har också genom inbjudningar från gallerier ställt ut i Spanien, Italien och Norge.
Eva driver företaget Q´ente tillsammans med sin partner, ett företag som på ett unikt sätt kombinerar konst och friskvård.
Q´ente arrangerar bl.a. kurser och resor i kreativitet och intuitivt måleri.EVA WIRÉN finns också på Svenskakonstnarer.se »
Mer info om EVA WIRÉN»

Om amanda

Lexikonett amanda, är en del av KULTUR1.se Sveriges Kulturnät Copyright © 2004-2022. KULTUR1.se Sveriges Kulturnät.
Läs mer om Lexikonett amanda »